Solar Energy Group
Sänk din elräkning med oss

Solceller för företag

Investeringen som lönar sig 

Ta kontroll på elräkningen

Som företag är det viktigt att dra ner på onödiga kostnader, med Solar Energy Group minskar ni kostnader samtidigt som ni bidrar till ett hållbart samhälle 

Lönsamhet för företaget

SolarEnergyGroup vill hjälpa dig att byta till solenergi. Med hjälp av en rad innovativa produkter och högkvalitativa lösningar kan vi hjälpa dig att göra en positiv inverkan på klimatförändringarna. Kontakta oss idag för att boka ett möte med en av våra specialister.

Vårt fokus ligger på att skapa en energilösning som uppfyller dina behov och passar in i din budget. Vi hjälper dig att bedöma din nuvarande energiförbrukning, diskuterar fördelarna med solenergi och bestämmer till och med var du ska placera en solcellsanläggning så att du kan skörda maximala vinster med minimal påverkan på din fastighet.

Fördelarna

Solenergi är ett hållbart och miljövänligt alternativ. Genom att installera solceller är det möjligt att minska dina koldioxidutsläpp och dessutom spara pengar på elräkningarna. Solceller är relativt enkla att installera och kräver lite underhåll. I takt med att priset på fossila bränslen som olja och gas fortsätter att stiga kommer solenergi dessutom att bli ett allt mer attraktivt val för företag som vill spara pengar på sina driftskostnader och göra en skillnad för framtida generationer.

Så fungerar solceller för företag

Solceller skapar energi från solens strålar. När solljuset når en solcell förflyttar det elektroner och skapar energi i form av något som kallas likström. Likströmmen skickas till en växelriktare som är installerad i en byggnad. Solenergin kan sedan användas för all energi i fastigheten.

Solpaneler kan vara ett utmärkt sätt att skapa hållbar och ren energi. De använder solens strålar för att generera energi som kan användas på plats eller skickas tillbaka till nätet för försäljning.

Gör erat företag en tjänst

Solenergi är ett av de mest lovande sätten att påverka klimatförändringen positivt. Genom ett antal högkvalitativa och innovativa produkter erbjuder SolarEnergyGroup en komplett energilösning för våra kunder. Vi har åtagit oss att förse dig med konkurrenskraftiga solcellslösningar som sparar pengar och minskar ditt koldioxidavtryck.

Det är dags att inse att det är affärsmässigt klokt att investera i hållbar energi och börja tjäna pengar samtidigt som man skyddar klimatet

Vanliga frågor när det kommer till sol energi för företag

De flesta företag som disponerar över en eller flera fastigheter kan installera solceller. Några exempel är: 

  • Fastighetsbolag 
  • Lagerlokaler och lagerbyggnader 
  • Bostadsrättsföreningar 
  • Butiker 
  • Bensinstationer 
  • Hotell 
  • Lantbruk och jordbruk 
  • Industrier 

Solceller har många fördelar och är en bra investering för ditt företag. De kräver lite underhåll och genom att producera din egen energi behöver du inte oroa dig för hur elpriset kommer att förändras med tiden eller om det kommer att bli några leveransavbrott. Att producera miljövänlig energi höjer ditt företags miljö- och hållbarhetsprofil, och om du ibland producerar mer el än du förbrukar kan du sälja överskottet tillbaka till elnätet: en riktig win-win-situation för både företaget och miljön!

Det korta svaret är ja! Att investera i solceller är både bra för miljön och en lönsam affärsverksamhet. Genom att installera effektiva och smarta solpaneler kan ditt företag bli mindre beroende av stigande elpriser och samtidigt minska sitt koldioxidavtryck. I genomsnitt är återbetalningstiden för ett solcellssystem 6-10 år. Den uppskattade livslängden för ett solcellssystem är minst 30 år.

Våra solpaneler är också väl lämpade för att klara av svåra väderförhållanden. Eftersom solenergin ibland kan blockeras av molntäcke ser vi till att våra paneler är tillverkade med ett glasskydd av hög kvalitet för att säkerställa maximal solexponering under hela dagen. Eftersom det finns mycket få rörliga delar i ett solcellssystem kräver det vanligtvis minimalt underhåll. På Solar Energy Group kan vi hjälpa dig att hitta både växelriktare och solcellskontroller som passar bäst för dina förhållanden och hjälper dig att minimera eventuella förluster i elförbrukningen på grund av dåligt väder.