Solar Energy Group
Sänk din elräkning med oss

Bostadsrättsförening

Sänk eran och medlemmarnas Elräkning 

isaac-quesada-s34TlUTPIf4-unsplash

Enkelt val för eran bostadsrättsförening

Om din bostadsrättsförening äger en eller flera fastigheter med tillgängligt takutrymme finns det minst tre goda skäl att ta steget till förnybar energi och solenergi – solceller som arbetar hårt kommer att sänka dina elkostnader, öka värdet på dina fastigheter och bidra till en bättre miljö. Kontakta oss i dag för en kostnadsfri offert!

Öka lönsamheten och bidra till en hållbar utveckling

Låt din förening vinna

SolarEnergyGroup är ett företag som tillhandahåller kompletta solcellslösningar, inklusive batterier och laddningsstolpar för medlemmarnas elbilar. Vårt team kan också ta hand om takbeläggning, där vi samarbetar med ett antal välrenommerade och säkra operatörer. En komplett och sakkunnig solcellslösning för medlemmarna i ditt samhälle, från tak och batterier till laddningsstolpar för elbilar.

Solar energy Group - det enkla valet

Solar Energy Group är en innovativ plug and play-lösning för installation av solpaneler i bostadsfastigheter. Vi har gjort det enkelt för föreningar att komma igång genom att skapa en komplett lösning för att installera solenergi i sina hyreshus. Vår personal är fullt utbildad och står under vår tillsyn när de arbetar hos medlemmarna. När de väl är installerade kan medlemmarna övervaka systemet på sin telefon eller dator.

Varför Solar Energy Group?

Det är inte lätt att hitta en solcellsleverantör som gör det enkelt att byta till solel och som ger dig all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut. Men SolarEnergyGroup har gjort just det. Med vårt unika tillvägagångssätt är det säkrare, enklare och snabbare än någonsin tidigare att byta till solenergi.

Vanliga frågor när det kommer solenergi för bostadsrättsföreningar

Mängden solceller som din bostadsrättsförening behöver beror på hur stor del av er totala elförbrukning ni vill ersätta med solenergi. Använd din förenings årliga elförbrukning och storleken på ditt tak för att beräkna hur mycket el solcellerna potentiellt kan producera.

Hur mycket solceller ni kan installera beror också även på vad er huvudsäkring i fastigheten klarar av. Den begränsar med andra ord hur mycket el ni kan producera. 

SolarEnergyGroups solfångare kan producera el till ett överkomligt pris och bidra till att rädda miljön. För bostadsrättsföreningar kan solenergisystem vara ett lönsamt komplement till de gemensamma utrymmena, men även till enskilda enheter. Vi beräknar gärna lönsamheten åt dig och ger dig råd i alla frågor som rör förnybar energi!

Återbetalningstiden för en solcellsanläggning är den tid det tar att börja tjäna pengar på den ursprungliga investeringen. Återbetalningstiden varierar men är ungefär 6-10 år. Vad just din förenings återbetalningstid landar på beror på ett antal faktorer. Dessa faktorer är bland annat storleken på er anläggning, hur elpriserna utvecklas, hur mycket ni producerar och om ni säljer eventuell överskottsel till nätet.

Solpaneler är en bra investering – för miljön, fastighetsvärdet och elräkningen. De har en lång livslängd och är praktiskt taget underhållsfria. Genom att producera din egen gröna energi minskar du dessutom både föreningens och medlemmarnas elräkningar.