Laddboxar för Privatpersoner Företag Bostadsrätter

vi hjälper dig!

Med laddboxar från Solar Energy Group kan du säkert och billigt ladda din bil i hemmet. Våra högkvalitativa laddboxar är byggda för nordiska klimatet

Gör som hundratals nöjda kunder och välj Solar Energy Group för dina laddlösningar

Laddboxar

Laddboxar testade & designade för de nordiska klimatet

Våra laddboxar är noggrant testade och designade för att möta de krävande förhållandena i det nordiska klimatet. Med robust konstruktion och avancerad teknik säkerställer vi att dina laddboxar fungerar optimalt året runt, oavsett väderförhållanden. Välj kvalitet och pålitlighet med Solar Energy Group.

App

Grön teknik, 50 % avdrag på laddboxar

Installera laddboxar till halva priset med grön teknik. Genom att investera i en laddbox hemma sparar du pengar i längden, eftersom det är betydligt mer prisvärt att ladda bilen hemma än på laddstationer, till exempel på mackar. Ta steget mot en mer kostnadseffektiv vardag och njut av bekvämligheten att alltid ha en fulladdad bil. Missa inte denna möjlighet att kombinera ekonomisk fördel med bekvämlighet.

  • 50 % avdrag
  • Ladda när elen är billig
  • Hållbara laddboxar
finansiering

Finansiera din laddbox
räntefritt

Gör det enkelt att ladda din bil hemma med vår räntefria finansiering. Du kan finansiera din laddbox utan ränta och börja spara på din energikostnad från dag ett. Kontakta oss för mer information om våra flexibla finansieringsalternativ.

  • Räntefritt
  • Vi tar hand om hela processen
  • Spara pengar från dag 1
100%

Finansiera din laddbox räntefritt

Varumärken

Varumärken du hittar på Solar Energy Group

Upptäck vårt sortiment av högkvalitativa laddboxar från välrenommerade varumärken, tillgängliga hos Solar Energy Group. Vi erbjuder ett brett urval av pålitliga lösningar för att passa dina behov och bidra till en mer hållbar framtid