Solar Energy Group
Sänk din elräkning med oss

Solcellsbatteri

Använd billig el när elen är dyr 

Varför Solcells batteri?

Använd billig el när elen är dyr

Lagra din solenergi och använd när elpriser stiger

Skydda dig mot stigande el priser

Välj den billigaste elen när elpriserna stiger

50 procent avdrag på batteri

50% avdrag på fakturan med gröna avdraget

Perfekta partner till solceller

Den energi som du genererar på dina solceller men inte använder kan lagras i våra batterier. Med hjälp av batterierna kan du använda den kostnadsfria elektriciteten när du vill. Våra batterier ökar din självförsörjning genom att använda din egenproducerade el ännu mer.

Vanliga frågor när det kommer till solcellsbatterier

Ja, det finns en skattelättnad för installation av grön teknik, inklusive batterier som lagrar din egenproducerade solenergi. Du kan få ett avdrag på 50 % av material- och installationskostnaderna för ditt batteri.

Prata med en representant för SolarEnergyGroup om du vill ha hjälp med skatteincitament för att installera solpaneler eller batterier för energilagring. 

Använd solenergi för att driva ditt hem när du behöver det. Ett hemmabatteri lagrar överflödig solenergi från dina solpaneler och använder den sedan för att driva ditt hem på kvällar eller under molniga dagar. Detta innebär att du kan fortsätta att göra de saker du älskar i lugn och ro, med vetskapen om att du hjälper både miljön och din plånbok.

Solcellsbatterier är en av de viktigaste komponenterna i ett hem med solceller. Om du vill få ut det mesta av din solenergi är det viktigt att du installerar ett batteri som erbjuder tillräcklig lagringskapacitet men som inte är för dyrt. Vi har en lösning för alla typer av hem och budgetar.

Men som tumregel kostar ett solbatteri mellan 40 000 och 100 000 kronor med en heminstallation.

Alla Solar Energy Group system är kompatibla med lagringslösningar, du kan installera ett batteri samtidigt med solcellssystemet eller senare. Vi hjälper dig att se till att batteriet installeras på en lämplig plats, nära en elcentral i ditt hem.